5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Примусове блокування заднього диференціалу HF Nissan Terrano 1 Збільшити для перегляду

Примусове блокування заднього диференціалу HF ET135 Nissan Terrano 1

ET135


HF (Китай)


Новий товар

Фотографія товару представлена для загального ознайомлення та може відрізнятись від фактичного комплекту.

Ставиться у звичайні 8" редуктори Toyota 4cyl, High Pinion і V6, НЕ підходить в 8" IFS редуктор.

Детальніше

29 570грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Кількість шліців на півосі33
ВісьЗадня
Передавальне число ГПБудь-яке
Тип блокуванняПримусова

Інформація

HF - робить блокування диференціала типу "E-locker", які використовують електромагнітну муфту для блокування та розблокування диференціала. Блокування диференціалу "E-locker" розроблено для підвищення зчеплення та покращення продуктивності в умовах складних дорожніх ситуацій, таких як бруд, пісок та каміння.

Електромагнітна муфта - це пристрій, який працює на основі принципу електромагнітизму та використовується для з'єднання або роз'єднання двох валів. У разі електричного блокування диференціала, електромагнітна муфта з'єднує дві півосі на одній осі та блокує їх обертання один щодо одного.

Коли електромагнітна муфта включена, вона з'єднує дві півосі і блокує обертання диференціала, що дозволяє обом колесам на одній осі обертатися з однаковою швидкістю, навіть якщо одне з коліс знаходиться на ділянці з поганим зчепленням. В результаті, автомобіль може краще керуватися і проїжджати складними дорогами або бездоріжжям.

Переваги використання електричного блокування диференціалу HF з електромагнітною муфтою є зручність керування завдяки електричному управлінню та можливості швидкого включення та вимикання блокування диференціала залежно від умов дороги та потреб водія. Однак, як і у випадку з іншими блокуваннями диференціала, слід бути обережним при використанні блокування диференціала на асфальті або на сухому ґрунті, щоб уникнути пошкодження автомобіля.

Блокування диференціалу HF відомі своєю продуктивністю та надійністю, і вони використовуються позашляховими ентузіастами та комерційними водіями по всьому світу.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: