5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Примусове блокування заднього диференціалу HF Nissan Patrol Y60 Збільшити для перегляду

Примусове блокування заднього диференціалу HF ET135 Nissan Patrol Y60

ET135


HF (Китай)


Новий товар

Фотографія товару представлена для загального ознайомлення та може відрізнятись від фактичного комплекту.

Ставиться у звичайні 8" редуктори Toyota 4cyl, High Pinion і V6, НЕ підходить в 8" IFS редуктор.

Детальніше

29 570грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Кількість шліців на півосі33
ВісьЗадня
Передавальне число ГПБудь-яке
Тип блокуванняПримусова

Інформація

HF - робить блокування диференціала типу "E-locker", які використовують електромагнітну муфту для блокування та розблокування диференціала. Блокування диференціалу "E-locker" розроблено для підвищення зчеплення та покращення продуктивності в умовах складних дорожніх ситуацій, таких як бруд, пісок та каміння.

Електромагнітна муфта - це пристрій, який працює на основі принципу електромагнітизму та використовується для з'єднання або роз'єднання двох валів. У разі електричного блокування диференціала, електромагнітна муфта з'єднує дві півосі на одній осі та блокує їх обертання один щодо одного.

Коли електромагнітна муфта включена, вона з'єднує дві півосі і блокує обертання диференціала, що дозволяє обом колесам на одній осі обертатися з однаковою швидкістю, навіть якщо одне з коліс знаходиться на ділянці з поганим зчепленням. В результаті, автомобіль може краще керуватися і проїжджати складними дорогами або бездоріжжям.

Переваги використання електричного блокування диференціалу HF з електромагнітною муфтою є зручність керування завдяки електричному управлінню та можливості швидкого включення та вимикання блокування диференціала залежно від умов дороги та потреб водія. Однак, як і у випадку з іншими блокуваннями диференціала, слід бути обережним при використанні блокування диференціала на асфальті або на сухому ґрунті, щоб уникнути пошкодження автомобіля.

Блокування диференціалу HF відомі своєю продуктивністю та надійністю, і вони використовуються позашляховими ентузіастами та комерційними водіями по всьому світу.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: