5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Розумний зарядний пристрій для АКБ (12V 10A, 24V 5A) Збільшити для перегляду

Розумний зарядний пристрій для АКБ (12V 10A, 24V 5A)

LIFEPO4 SMART



Новий товар

1 796грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Універсальний зарядний пристрій підходить для заряджання свинцевих, AGM та LiFePO4 акумуляторів, що дозволяє використовувати його для заряджання автомобільних, мотоциклетних, кемпінгових та інших типів акумуляторів. Максимальна сила струму при 12В становимо 10А, а за 24В - 5А.

Ця зарядка має безліч функцій, які забезпечують швидке та безпечне заряджання акумуляторів. Вона має функцію автоматичного визначення типу акумулятора, що дозволяє вибрати оптимальні параметри заряджання. Крім того, зарядка забезпечує захист від перезаряду, короткого замикання, перевантаження та перегріву, що забезпечує безпеку використання.

Універсальна зарядка для свинцевих та AGM/LiFePO4 АКБ легка у використанні та може заряджати акумулятори різних ємностей. Вона оснащена індикатором заряджання, який дозволяє стежити за процесом заряджання та визначити, коли заряджання завершено.

Ця зарядка компактна та легка у транспортуванні, що робить її зручною для використання в домашніх умовах. Вона працює від звичайної мережі змінного струму, що дозволяє використовувати її практично скрізь.

Якщо вам потрібен зручний та універсальний спосіб заряджання своїх акумуляторних батарей, то універсальна зарядка – це саме те, що вам потрібно.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

16 інших товарів в цій категорії: