5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Універсальна панель управління світлом і аксесуарами (8 клавіш, Керування з телефону) Збільшити для перегляду

Універсальна панель управління світлом і аксесуарами (8 клавіш, Керування з телефону)

MR-SP8B



Новий товар

6 400грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Універсальна панель на 8 клавіш - Ідеальне Рішення для Контролю LED-Освітлення та Аксесуарів у Вашому Автомобілі!

Ця панель - найкращий спосіб заощадити місце і надати акуратнішого вигляду. Керуйте до 8 LED-ламп або аксесуарами, роблячи панель ідеальним варіантом для керування будь-якими зовнішніми або внутрішніми LED-освітленнями, а також електронними аксесуарами вашого автомобіля.

  • Робоча напруга: 12-24V.
  • Максимальна потужність: 1200W.
  • Максимальний струм: 60A.

Панель управління має підсвічування з 5 рівнями яскравості, що регулюється відповідно до ваших потреб. Ви можете зменшити яскравість в темній обстановці і збільшити її в яскравій, забезпечуючи вам різний досвід користувача і гарантуючи безпеку водіння.

Вбудовані запобіжник на 60A та реле забезпечують захист від перенапруги, перевантаження, зворотної полярності та перегріву, гарантуючи безпечну роботу всіх підключених пристроїв. Водонепроникні кнопки на панелі, високоякісний дротовий комплект із нейлону та неруйнівний корпус із ABS. Термін служби понад 50 000 годин.

Компактний 8-клавішний перемикач ідеально підходить для всіх пристроїв живлення від 12 до 24V постійного струму. Панель керування можна встановити на панелі приладів, центральної консолі, панелі приладів, тримачі сонцезахисних окулярів і т. д., а блок управління можна розмістити в моторному відсіку або в інших місцях за вашим бажанням. Немає необхідності робити великий отвір - підключіть та використовуйте, панель заощадить годинник проводки та часу встановлення!

36975.jpg?time=1699613335671


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: