5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Передній газомасляний амортизатор-стійка IronMan Toyota Land Cruiser 150 2017-... Збільшити для перегляду

Передній газомасляний амортизатор-стійка IronMan Toyota Land Cruiser 150 2017-...

12710GR


IronMan (Австралия)


Новий товар

7 742грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипПередній амортизатор
Довжина в расжатом стані564 мм
Довжина в стислому стані 432 мм
Нижній ремкомплект амортизатораET153-1
Верхній ремкомплект амортизатораST710RK

Інформація

Призначення амортизатора – демпфувати (пом'якшити) коливання, що виникають під час руху транспортного засобу. Враховуючи особливості експлуатації позашляховиків, для їх оснащення потрібне встановлення посилених деталей, які відрізняються стійкістю до зовнішнього навантаження та підвищеним запасом міцності.

Газо-масляні амортизатори – це стандартне виконання деталі, використання якої підвищує стійкість автомобіля під час руху. Враховуючи конструкційні особливості, газо-масляний амортизатор компанії IronMan підходить для позашляховиків, більшу частину часу які експлуатуються в місті або в умовах легкого та середнього бездоріжжя.

Встановити вибрані амортизатори можна у будь-якому автосервісі. Тут не потрібно вносити зміни до конструкції позашляховика, що скорочує витрати часу та виключає необхідність оформлення дозвільних документів.

На сторінках нашого інтернет-магазину можна підібрати посилені амортизатори австралійського бренду IronMan, залежно від моделі позашляховика. На всі представлені позиції в категорії поширюється гарантія на 60 000 км пробігу (альтернатива: 2 роки експлуатації).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: