5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект передніх пружин IronMan Toyota Land Cruiser 200 Збільшити для перегляду

Комплект передніх пружин IronMan Toyota Land Cruiser 200

TOY063A


IronMan (Австралия)


Новий товар

11 495грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипПередні пружини
Висота пружини (мм)455/445 мм
Діаметр пружини (мм)19 мм

Інформація

Завдання пружини на підвісці – швидко повернути колесо у правильне положення щодо опорної поверхні під час руху. Від типу та довжини пружин залежить кліренс позашляховика. «Втома металу» та збільшене навантаження – причини, що призводять до зниження ресурсу деталі та необхідності його заміни.

Вибираючи пружини для підвіски позашляховика, фахівці рекомендують орієнтуватися на:
- комплектацію транспортного засобу (чи використовуються лебідка, силовий бампер чи інші додаткові аксесуари)
- особливості експлуатації позашляховика (поїздки у міських умовах, експедиційні прогулянки, прогулянки пересіченою місцевістю)
- стиль водіння (стандартний чи агресивний варіант)

Додатковий параметр: кількість витків. Чим більше – тим нижча жорсткість. Проте, покупка деталі з малою кількістю витків відбивається на динамічних характеристиках автомобіля. Посилений комплект пружин підійде для позашляховиків з огляду на вагу авто та особливості його експлуатації. Посилення щодо штатного виконання відбувається за рахунок використання сталі підвищеної міцності та внесення змін до конструкції.

Деталі компанії IronMan, враховуючи підхід та впровадження прогресивних технологій, допомагають якісно обладнати авто, підвищуючи керованість та комфорт при поїздках містом або пересіченою місцевістю.

Цей комплект пружин підійме Ваш позашляховик на 2" (50 мм). Незалежно від ліфта, постачання пружин здійснюється парою в одній коробці.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: