5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Посилений задній амортизатор масляний IronMan PRO Toyota Land Cruiser 100 Збільшити для перегляду

Посилений задній амортизатор масляний IronMan PRO Toyota Land Cruiser 100

45796FEP


IronMan (Австралия)


Новий товар

11 060грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипЗадній амортизатор
Довжина в расжатом стані615 мм
Довжина в стислому стані401 мм
Нижній ремкомплект амортизатораET38
Верхній ремкомплект амортизатораST21RK

Інформація

Призначення амортизатора – демпфувати (пом'якшити) коливання, що виникають під час руху транспортного засобу. Враховуючи особливості експлуатації позашляховиків, для їх оснащення потрібне встановлення посилених деталей, які відрізняються стійкістю до зовнішнього навантаження та підвищеним запасом міцності.

Амортизатори серії PRO – це інноваційна розробка інженерів компанії IronMan, яку відрізняє збільшена кількість олії (порівняно зі стандартним виконанням). Завдяки розбірній конструкції можна оперативно виконати обслуговування деталі та налаштувати її роботу за своїми уподобаннями. Використання вбудованого захисту запобігає пробою аморту, а зовнішня колба захищає від перегріву при експлуатації.

Встановити вибрані амортизатори можна у будь-якому автосервісі. Тут не потрібно вносити зміни до конструкції позашляховика, що скорочує витрати часу та виключає необхідність оформлення дозвільних документів.

На сторінках нашого інтернет-магазину можна підібрати посилені амортизатори австралійського бренду IronMan, залежно від моделі позашляховика. На всі представлені позиції в категорії поширюється гарантія на 60 000 км пробігу (альтернатива: 2 роки експлуатації).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: