5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Мала такелажная сумка ORPRO Збільшити для перегляду

Мала такелажная сумка ORPRO


ORPRO (Украина)


Новий товар

2 000грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалOxford PVC
Габаритні розміри300x180x250 мм

Інформація

Універсальна сумка для такелажу від української торгової марки ORPRO. Дана модель виконана з щільної тканини Оксфорд 600 з шаром ПВХ, прошита нитками підвищеної міцності, оснащена високоякісними фастексами, має зручну ручку з каучуку для транспортування і знімний ремінь через плече.

Сумка відмінно підійде для ергономічного розміщення такелажних приладдя: строп, подовжувачів тросів, тросогасітеля, корозащіток, ланцюгів, шакл та іншого такелажу. Це дуже розумне рішення, що захищає салон авто від зайвої бруду і дозволяє не шукати необхідні аксесуари розкидані по всьому багажнику. Зверніть увагу, сумка має додаткову брудозахисну  вставку на липучках, що дозволяє перевозити брудні стропи, а потім без праці її чистити. Дно малої сумки виконано з міцного ПВХ і має пластикову вставку, щоб сумка тримала свою форму незалежно від ваги вмісту всередині. Спереду, є невелика додаткова кишеня. Зручність у використанні додає довгий ремінець на пластикових карабіни з ремнем амортизатором. У темну пору, сумку для такелажу ORPRO буде легко помітити завдяки яскравим світловідбивачі на лицьовій і тильній частинах.

В якості альтернативи, сумку даного розміру можна використовувати для перевезення особистих речей, які буде потрібно взяти з собою на риболовлю, полювання або пікнік вихідного дня. Даним аксесуаром можна безпроблемно користуватися не один рік, незалежно від «суворості» умов експлуатації. Універсальна сумка ORPRO не боїться вологи, бруду і навіть температурних перепадів.

На користь вибору продукції ORPRO каже її високу якість, не поступається світовим брендам, а також виняткова надійність, довговічність і доступна ціна.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

11 інших товарів в цій категорії: