5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Силові пороги ARB Rock Sliders Suzuki Jimny 2019 -... Збільшити для перегляду

Силові пороги ARB Rock Sliders Suzuki Jimny 2019 -...

4424010


ARB (Австралия)


Новий товар

34 560грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Необхідний елемент додаткового захисту позашляховика - силові пороги. Австралійська компанія ARB пропонує силові пороги, розроблені спеціально для цієї моделі позашляховика. Даний аксесуар виконаний з високоміцної сталі і надійно захищає бічну частину авто від вм'ятин і подряпин, при їзді по нерівному ландшафту (ліс, гори, пагорби). Не варто переживати що камінь або гілка зашкодить ЛКП в нижній частині кузова.

Крім того, пороги ARB виконують практичну функцію підніжок, що полегшують доступ в салон, особливо якщо джип має ліфт підвіски. До того ж, наявність таких порогів-підніжок дозволяє виходити з авто, не забруднивши одяг.

Силові пороги ARB кріпляться безпосередньо до рами джипа, що забезпечує додаткову жорсткість і міцність, а також дозволяє використовувати рейковий домкрат Hi Lift Jack при необхідності. Для максимального захисту всього автомобіля рекомендується встановлювати додаткові захисні дуги для крила і силові бампера.

Зверніть увагу, в даний комплект входять два високоміцних сталевих порога ARB і повний інсталяційний комплект на позашляховик. Ціна вказана за силові пороги «під ключ».


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: