5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Ролет Roll-N-Lock Toyota Hilux 2015 -... Збільшити для перегляду

Ролет Roll-N-Lock Toyota Hilux 2015 -...


Roll-N-Lock


Новий товар

70 000грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Roll-N-Lock M-серії - сама передова висувна кришка, під час розробки якої, були переглянуті всі правила безпеки багажника пікапа. Відкриття або закриття кришки займає буквально секунди. Roll-N-Lock M-серії - це гібрид тенту і ролети. Roll-N-Lock - найбільш складна і універсальна кришка на сьогоднішній день.

Кришку Roll-N-Lock M-серії від конкурентів відрізняє не тільки високу якість зовнішнього матеріалу, але і дизайн гратчастого каркаса з алюмінію, який підтримує всю конструкцію. Уважне вивчення показує, що коли кришка повністю закрита - всі планки нерозривно зімкнуті, в той же час, якщо згортати його - немає контакту «метал-метал» між планками.

Пружина скручування обладнання: Roll-N-Lock використовує важку пружину приводу, яка розташована в 3 "алюмінієвої котушці, для забезпечення безвідмовної роботи на багато років.

Дренаж: втоплені зливні трубочки забезпечують швидке і повне осушення багажного відділу.

Позиції фіксації кришки: може бути відкрита повністю, закрита або утримуватися в ¼, ½, ¾ положенні. Для комфортного закриття кришки використовується спеціальний ремінь.

Заглушка замку: Для холодних регіонів розроблена ключова заглушка, щоб запобігти потраплянню води в механізм замка і його наступні заморожування.

Кришка Roll-N-Lock може витримати навантаження близько 60 кг, але використовувати в якості робочої поверхні не рекомендується.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

7 інших товарів в цій категорії: