5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Майданчик під лебідку в штатний бампер Toyota Hilux 2005-2015 Збільшити для перегляду

Майданчик під лебідку в штатний бампер Toyota Hilux 2005-2015

RIFVIG-30000



Новий товар

Зверніть увагу! Даний товар поставляється під замовлення, термін 2-4 тижні (передоплата 20%).

Детальніше

10 100грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Відмінною особливістю майданчика РИФ є її особливо міцна конструкція. При правильній установці будь-якого майданчика для лебідки на Toyota Hilux доводиться демонтувати штатний захисний брус, що знаходиться всередині бампера.

Майданчик РИФ має новий інтегрований в неї захисний брус, який замінює штатний. Це і підсилює сам майданчик і позитивно позначається на пасивної безпеки. Майданчик встановлюється на раму і не вимагає ніяких втручань в конструкцію автомобіля, крім вирізання в штатному бампері акуратного отвори під клюз або ролики.

Як і весь силовий обвіс РИФ, майданчик відрізняється міцністю конструкції і високою якістю матеріалів і виготовлення, акуратністю згинів, зварних швів і забарвлення. Антикорозійне порошкове покриття надійно захистить майданчик від шкідливого впливу вологи і реагентів на радість власникові. Дана майданчик при встановленні не потребує будь-яких переробок автомобіля. Бампер, підкрилки і фартух в нижній частині машини кріпляться на свої штатні місця.

Майданчик  призначений для установки лебідки 8000-9500lb і деяких моделей 12000lb (діаметр корпусу до 180мм). Товщина металу - 6 мм

Для установки в штатний бампер Toyota Hilux рекомендуємо лебідку з синтетичним тросом:
-Електрична лебідка ComeUp Seal DS-9,5
- Електрична лебідка Warn 9.5 XP-s



К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

20 інших товарів в цій категорії: