5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Посилений задній амортизатор OME Nitrocharger Sport Nissan Patrol Y61 Збільшити для перегляду

Задній амортизатор OME BP-51 Nissan Patrol Y60 / 61

BP5160006


OME (Австралия)


Новий товар

32 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Амортизатори Old Man Emu BP-51 (Bypass-51, внутрішній діаметр корпусу 51 мм) пропонують революційну запатентовану технологію, яка забезпечує неперевершений комфорт і керованість для вашого позашляховика, як на шосе, так і на бездоріжжі.

Ці потужні амортизатори, розроблені і протестовані в найсуворіших умовах Австралійського бездоріжжя, обладнані системою регулювання жорсткості і виносними резервуарами. Вони розроблені для простої установки на автомобіль, без внесення модифікацій в рідні вузли та деталі, і поєднують підвищений комфорт при їзді по шосе і чудовий контроль і керованість автомобіля на бездоріжжі. Характеристики стиснення і відбою амортизаторів BP-51 регулюються в найширшому діапазоні, незалежно один від одного. Це дає вам можливість точно керувати роботу підвіски, в залежності від дорожніх умов, ваги вантажу, що перевозиться і особливостей вашого позашляховика.

Корпус амортизатора, внесений балон і всі деталі виконані з алюмінію марки 6061 Т6 і покриті твердим анодованим покриттям, товщиною 40 мікрон, що забезпечує відмінне розсіювання надлишкового тепла, стійкість до корозії і механічних пошкоджень. Всі амортизатори BP-51 не тільки спроектовані, розроблені і протестовані інженерами Old Man Emu, але і виробляються виключно на власному заводі компанії ARB. Щоб домогтися цього, компанія ARB інвестувала серйозні фінансові кошти в купівлю найсучасніших верстатів і устаткування для анодування. Це дозволило компанії добитися повного контролю над виробничим процесом і забезпечити найвищу якість продукції.

На амортизатори OME BP-51 надається гарантія 3 роки або 60 000 км пробігу, в залежності від того, що настане раніше.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: