5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Зменшена ціна!

-10%

Титановий пальник Fire Maple Hornet II Збільшити для перегляду

Титановий пальник Fire Maple Hornet II

Hornet


Fire-Maple (Китай)


Новий товар

923грн

1 025грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Газовий пальник Fire-Maple FM Hornet II - ідеальний вибір для туристів і мандрівників, які шукають надлегкий і компактний варіант пальника. Пальник пропонує неперевершену ефективність і надійність, даючи змогу насолоджуватися смачними і гарячими стравами приготованими на відкритому повітрі стравами.

Hornet II вирізняється поліпшеним діаметром підставки в 122 мм, що забезпечує її неперевершену стабільність і запобігає ковзанню посуду. Цей пальник оснащений вітрозахисним верхом, який захищає від вітру і запобігає перебоям у роботі пальника.

З великим діаметром і трикутною конструкцією підставки для горщика Hornet II забезпечує ідеальне стійке розміщення каструлі або сковорідки. Завдяки цьому ви можете з упевненістю готувати свої улюблені страви на природі, без занепокоєння про нестабільність або небезпеку.

Пальник Fire-Maple FM Hornet II виготовлений із міцних і високоякісних матеріалів, включно з титаном, нержавіючою сталлю, алюмінієм і міддю, забезпечуючи довговічність і надійність під час використання в різних умовах.

Усього за 3 хвилини і 25 секунди закипає 1 літр води, заощаджуючи ваш час і енергію.

Газовий пальник Fire-Maple FM Hornet II - це надійний компаньйон для всіх мандрівників і туристів, які цінують свободу, мобільність і задоволення від приготування їжі далеко від міської метушні.

37241.jpg?time=1700135662674


К сожалению, отзывов пока нет ☹

16 інших товарів в цій категорії: