5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект ресор OME Mitsubishi L200 2015 -... Збільшити для перегляду

Комплект ресор OME Mitsubishi L200 2015 -...

EL086R


OME (Австралия)


Новий товар

38 880грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Кількість листів5 + 2
Вага 1 ресори28.2 кг

Інформація

Ресори австралійського бренду Old Man Emu, спеціально розроблені для позашляховиків. Модель випускається в декількох варіантах: для позашляховиків стандартній комплектації без додаткового обладнання, а також для моделей, оснащених важким силовим обвісом, додатковим баком, або піддаються навантаженні при перевезенні вантажів. Незаперечною перевагою даних ресор є комфорт і довговічність, протестовані в суворих умовах пустелі.

В даний комплект входить дві ресори і два комплекти поліуретанових втулок.


Особливості ресор Dakar Old Man Emu:
- Конструкція ресори спроектована і розроблена таким чином, щоб уникнути тертя листів і рівномірно розподілити навантаження. Даний рішення, в свою чергу, значно подовжує термін служби самої ресори.
- Наявність антифрикційних проставок. Спеціальні нейлонові проставки між листами перешкоджають тертю в тих місцях максимальних навантажень.
- Графітове напилення. Перешкоджає тертю між антифрикційними проставкамі і листами ресори. - Для установки нейлонових проставок ресорні кріплення скручені болтами.
- Плоска площа посадки на елементи підвіски. Дозволяє безпечно закріпити ресору і продовжити їй життя.
- Повністю загартовані і протестовані. Загартовування гарантує, що ресора «прийме» певне навантаження без ризику «просідання». Тест на навантаження гарантує, що ресора відповідає певній специфікації.

І найголовніше: на ресори OME надається гарантія 2 роки або 40 000 км, в залежності від того, що настане раніше.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: