5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Телескопічний скрепер для прибирання снігу Fiskars X-series Збільшити для перегляду

Скрепер для прибирання снігу Fiskars SnowXpert

1062828


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 799грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина1520 мм
Ширина533 мм
МатеріалПластик поліамід
Висота90 мм
Гарантія5 років
Вага1,6 кг

Інформація

Скріпер для збирання снігу Fiskars SnowXpert Snow Pusher (1062828) - це інноваційний, практичний та ефективний інструмент, який дозволяє легко впоратися зі сніговими заметами. Цей господарський інвентар купують як для домашньої експлуатації, так і для здійснення професійних снігоприбиральних робіт. Він поєднує в собі сучасні технології, якісні матеріали виготовлення та продуманий дизайн. Виріб примітно легкою вагою та високою продуктивністю. А завдяки алюмінієвій кромці на лотку інструмент здатний впоратися з зледенілими кучугурами, які не під силу звичайній пластиковій лопаті.

Ефективний і надійний помічник взимку У холодну пору року сніг усюди і може створювати суттєві труднощі з пересуванням навіть власним двором. Але зі скрепером для збирання снігу Fiskars SnowXpert ви зможете швидко розчистити територію. Зручна рукоятка та об'ємний ківш дозволяють за короткий проміжок часу прибирати великі площі. Виробник постарався створити інструмент, який максимально задовольнятиме потреби користувачів.

Скріпер для збирання снігу SnowXpert – це унікальна розробка компанії Fiskars. Збільшені розміри знаряддя праці призначені очищення території штовхальними рухами на відміну принципу впливу традиційної лопати. При цьому живець не кріпиться до ковша, а проходить крізь нього.

Таким чином, совок отримує додаткову жорсткість і міцність. Посилена конструкція виробу дозволяє витримувати великі навантаження. Ви зможете використовувати цей господарський інвентар хоч щодня, а він зберігатиме свої первісні властивості.

Чому варто звернути увагу на скріпер Fiskars SnowXpert Snow Pusher (1062828). Кожен свій виріб компанія прагне довести до досконалості. Саме тому варто звернути увагу на скрепер SnowXpert. Ця модель має інноваційну конструкцію, яка виділяє його серед аналогів. Ківш, посилений алюмінієвим стрижнем, стає неймовірно міцним та стійким до фізичного впливу. Виробник постарався зробити скрепер якомога міцнішим, при цьому зберігши легкість виробу.

Утримувач інструменту виготовлений з якісного алюмінієвого сплаву та має спеціальне покриття, що запобігає замерзанню рук. Ви можете працювати знаряддям навіть без рукавичок. Живець розташований по відношенню до совка з оптимальним кутом, що забезпечує легкість роботи. Завдяки цьому знижуються навантаження на спину та поперек. Також ручка має D-подібне закінчення, що дуже зручно при збиранні снігу. Купуючи скріпер Fiskars SnowXpert 143001, ви отримуєте низку переваг:

надійний та ефективний інструмент для прибирання снігу; інноваційну конструкцію виробу; ергономічні пропорції знаряддя праці; висока якість матеріалів; тривалий термін служби. При цьому, не дивлячись на безліч переваг інструменту, вартість його залишається в межах розумного. Придбати скріпер Fiskars SnowXpert 143001 ви зможете у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною. У нас ви зможете знайти все необхідне для домашнього господарства, починаючи з сокир та закінчуючи лопатами для снігу Фіскарс. Всі вироби повністю оригінальні та завжди відповідають своєму опису.

Все, що потрібно зробити для замовлення необхідного інструменту - це зв'язатися з представником нашої компанії по телефону. Телефонуйте нам у будь-який час. Ми постійно на зв'язку та готові відповісти на всі ваші запитання.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: