5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Ліфт-комплект Old Man Emu 3 "Nissan Patrol Y61 ...- 2000 Збільшити для перегляду

Ліфт-комплект Old Man Emu 3 "Nissan Patrol Y61 ...- 2000

OMESD11, 2412, PAN3097A, 2415, PANR005, 60015L (2шт), 60013L (2шт)


OME (Австралия)


Новий товар

109 880грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Буде некоректно і малоинформативно, якщо описати підвіску автомобіля всього лише, як складний комплекс. Особливо, в разі, коли мова заходить про повноприводних позашляховиках.

На практиці, кожен автомобіль вимагає до себе особливої уваги в багатьох деталях. Підвіска - не виняток. Єдина, спроектована по одному типовому принципом «для всіх», система підвіски за багатьма параметрами є непрактичною. Наочним прикладом є просте бажання власника налаштувати підвіску відповідно до свого розуміння рівня комфорту. Однак, скупий вторинний ринок пропонує покупцеві варіанти з єдиною конфігурацією налаштування і опціонної можливістю 'ліфтовкі'.

Компанія Old Man Emu, одна з небагатьох, пропонує інший шлях. Замість використання всіляких деталей, просто збільшують дорожній просвіт позашляховика, компанія надає цілий спектр надійних систем з різними модифікаціями, керованості, рівня навантажень і комфорту. Кожен компонент OME спроектований і розроблений в Австралії, дизайнерами-фахівцями ARB. Це означає, що вся продукція має безкомпромісно високу якість і буде служити в рази довше будь-яких аналогів.

Пружини і амортизатори, перш за все, розробляються як прототипи, потім проходять випробування в різних навантаженнях, в різних дорожніх умовах. Подібні випробування можуть тривати тижнями і навіть місяцями. Це робиться з метою забезпечення максимальної якості та довговічності готового продукту. Як стверджують фахівці ARB, кінцевий продукт повинен «злитися» з автомобілем в єдине ціле, стати невід'ємною частиною «організму», з легкістю долаючи як з великими навантаженнями, так і з різними дорожніми умовами.

Особливості комплектів підвіски Old Man Emu:
- Кожен елемент підвіски розроблений і виготовлений під конкретну модель автомобіля, - «Індивідуальний підхід до кожної марки і моделі позашляховика»
- Наявність різних конфігурацій елементів підвіски (амортизаторів, пружин, ресор і т.д.): як для підготовлених автомобілів, так і для стічних автомобілів без навісного обладнання (стандартних)
- Підвіска OME піднімає (ліфти) автомобіль на 3 "(75 мм)
- У комплект входять всі необхідні компоненти
- Всі елементи підвіски вироблені і протестовані в Австралії


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Вміст набору

30 інших товарів в цій категорії: