5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільна лебідка Escape EVO 17500 Збільшити для перегляду

Автомобільна лебідка Escape EVO 17500

17500EVO


Escape (Польша/Китай)


Новий товар

35 480грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля7938 кг
Мотор12 вольт, 7,2 к.с.
Трос26 м, 12 мм
ТросоукладчікРолики
Редуктор3-х ступінчастий, планетарний
Передавальне число430:1
Пульт управлінняПровідний (довжина 3 метра) і радіопульт
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, провідний пульт управління, радіопульт, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага67 кг
Габаритні розміри620x214x290 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Escape EVO 17500 велика лебідка призначена для встановлення на вантажівки або евакуатори, потужність більше сьоми тонн дозволить цій лебідці виконати будь-яку, навіть найважчу роботу. Неважливо, чи витягуєте себе з бруду або іншу машину з канави.

Серія лебідок Escape EVO - відрізняється повністю перебудованою трансмісією, значно посилено всі елементи в порівнянні з іншими лебідками Escape. У серії EVO використовується найновіший тип фрикційного гальма.

Міцна сталева конструкція трьохступінчастого планетарного редуктора та потужного двигуна, з'єднаного двома стяжними шпильками з притискним пристроєм канатного ролика, призначена для найважчих робіт у найважчих умовах. Надійне автоматичне гальмо в барабані підтримує 100% навантаження і дозволяє безпечно втягувати та опускати вантаж, а сполучні кабелі знаходяться у спеціальній додатковій кришці. У комплект також входить запобіжник захисту двигуна.

Крім того, Escape оснастив свою лебідку сталевим тросом з коуша, як правило з надійним гаком з замком на кінці. Трос намотується через надійну роликовую напрямну. За підтримку вантажу відповідає безвідмовний фрикційне гальмо, а міцна 3-ступінчаста планетарна передача, повністю виготовлена зі зміцненої сталі, забезпечує багаторічну безперебійну роботу.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

15 інших товарів в цій категорії: