5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лебідка для квадроцикла Electric Winch 3000lbs (Сталевий трос / 12В) Збільшити для перегляду

Лебідка для квадроцикла Electric Winch 3000lbs (Сталевий трос / 12В)

EW3000



Новий товар

4 800грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля1361 кг
Мотор12 вольт, 3 к.с.
Трос13 м, 4,5 мм
ТросоукладчікРолики
РедукторОдноступінчатий, планетарний
Передавальне число153: 1
Пульт управлінняЗакріплюється на кермі перемикач + радіопульт
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, радіопульт, який закріплюється на кермі перемикач, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Придбання лебідки Electric Winch з бездротовим керуванням, призначеної для квадроциклів, може стати корисним інвестицією для всіх власників ATV-техніки. Ця лебідка розроблена спеціально для швидкого та ефективного витягування квадроциклів і снігоходів з бруду або сніжних заметів.

Модель Electric Winch 3000 підходить для багатьох поїздок. Вона оснащена герметичним двигуном з неймовірною потужністю 3 к.с. і одноступінчастим планетарним редуктором з передаточним відношенням 153:1, що дозволяє їй справлятися з навантаженням до 1361 кг. Як і всі вироби Electric Winch, ця лебідка відрізняється високою якістю виготовлення. Вона надійна і міцна, що задовольнить навіть найвимогливіших користувачів.

Ця компактна лебідка може використовуватися не тільки на квадроциклах ATV, але і для різних побутових завдань, таких як переміщення важких предметів у гаражі або кріплення човна на причепі і т.д.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

8 інших товарів в цій категорії: