5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Переносна лебідка ComeUp DV-6s (синтетичний трос) Збільшити для перегляду

Переносна лебідка ComeUp DV-6s (синтетичний трос)

854752


Come Up (Тайвань)


Новий товар

39 160грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля2722 кг
Мотор12 вольт, 3,2 к.с.
ТросСинтетичний 24,4 м, 8 мм
ТросоукладчікКлюз
Редуктор3-х ступінчастий, планетарний
Передавальне число216:1
Пульт управлінняВодонепроникний, провід 5 м
Діаметр барабана63,5 мм
Блок керуванняВиносний
Вага лебідки20 кг
Вага комплекту25 кг
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, пульт управління, блок управління, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваТайвань (КНР)
Габаритні розміри460х159х263 мм
ГальмоАвтоматичне, конічне CBS

Інформація

Лебідка для позашляховика Come UP Winch DV-6s – оптимальний варіант для невеликих джипів масою до 1400 кг. (Нива, Wrangler тощо). Невелика вага лебідки та зручна ручка припускають знімний переносний варіант. Лебідка може бути змонтована на майданчик із кріпленням на фаркоп. В цьому випадку вона легко знімається і ставиться спереду або ззаду автомобіля залежно від ситуації. І також легко забирається у багажник.

Герметичний контактор

Потужний герметичний контактор з контактами зі срібного сплаву, товсті мідні шини і корпус, що допускає занурення під воду, гарантують високу стійкість до несприятливих зовнішніх умов. Довговічний, надійний та ефективний контактор промислового класу витримує великий струм та довгу роботу в безперервному режимі . Міцний, герметичний корпус контактора забезпечує його звуко- та гідроізоляцію.

Живучий мотор для екстремальних умов
Електродвигуни з послідовним збудженням, призначені для важких умов роботи, забезпечують великий момент, що крутить, і високу швидкість намотування троса.

Алюмінієвий корпус
Міцність корпусу кожної моделі, виготовленого методом лиття під тиском із спеціального алюмінієвого сплаву, щонайменше вдвічі перевищує тягове зусилля лебідки.

Триступінчастий планетарний редуктор
Міцні та малошумні планетарні передачі із заклятими шестернями безвідмовно передають крутний момент на барабан.

Зручний перемикач вільного ходу

Конічне гальмо (CBS)
Механічний гальмо конусної конструкції, запатентоване в США, Німеччині, Великобританії, Франції та інших країнах, впевнено перешкоджає мимовільному розмотуванні троса під навантаженням, що відповідає максимальному тяговому зусиллю лебідки. Він розташований на головному валу поза барабаном, що сприяє кращому відводу тепла в процесі роботи, ідеально підходить для синтетичного троса.
Світлодіодна індикація перегріву
Водонепроникний пульт керування забезпечений світлодіодним індикатором теплового захисту, що попереджає про перегрівання електродвигуна. 

Размеры электрической лебедки ComeUp DV-6


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: