5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Кришка кузова з дугами PROFORM VW Amarok Збільшити для перегляду

Кришка кузова з дугами PROFORM VW Amarok


PROFORM (Новая Зеландия)


Новий товар

Уточнюйте у менеджера

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Ніколи раніше вантажна платформа пікапа не виглядала так привабливо як з кришкою багажного відсіку Proform Sport Lid. Чи збираєтеся Ви на роботу або відправляєтеся з родиною відпочити на вихідні - кришка багажного відсіку Proform надасть  Вашому пікапу відмінні риси привабливості. Легка, з замком, демонтується при необхідності перевезти щось великогабаритне - кришка прекрасно забезпечить збереження вантажу і захистить його в разі непогоди.

Кришка Proform Sport Lid виготовлена з високоякісного 2-х шарового пластика для передачі  додаткової удароміцності  і довговічності. Поверхня пластика також ідеально підходить для подальшого забарвлення в колір кузова автомобіля. Високоякісний ущільнювач по периметру кришки забезпечує високий захист від попадання вологи навіть під час миття під тиском. Зберігаючи високу міцність склопластику, кришка Proform Sport Lid зручна в транспортуванні, установці і використанні. Повна вага кришки для пікапа з подвійною кабіною всього 22 кг.

Унікальна система шарнірного кріплення кришки Proform Sport Lid дає необмежений доступ в кузов, коли кришка відкрита. Інтегрована система установки і фіксації, з яким справиться навіть дитина, дозволяє знімати і знову фіксувати кришку в лічені секунди. При цьому не потрібно проводити будь-які виміри і свердлити отвори в кузові.

Кришка поставляється повністю готова під фарбування.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

4 інших товарів в цій категорії: