5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Корозахисна стропа ORPRO 7000 кг / 2 метра (ланка / ланка) Збільшити для перегляду

Корозахисна стропа ORPRO 7000 кг / 2 метра (ланка/ланка)

ORP-TK0109


ORPRO (Украина)


Новий товар

870грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипКорозахисна стропа
ВиконанняЛанка / ланка
Мінімальне розривне навантаження7000 кг
Довжина2 м
Ширина60 мм
Захист петельСинтетична тканина підвищеної міцності
МатеріалПоліестер

Інформація

Корозахисна стропа ORPRO, а в звичному нам вираженні корозащітка, - обов'язковий аксесуар кожного любителя бездоріжжя, чия техніка обладнана лебідкою. Даний аксесуар призначений для захисту стовбурів дерев, в момент лебеженія позашляховика, квадроцикла чи іншого типу позашляхового транспорту. Крім цього, корозахисна стропа - обов'язковий елемент екіпіровки за участю у позашляховому змаганні будь-якого масштабу.

В асортименті ORPRO представлені корозахисна стропи різного тоннажу. Останній залежить від ширини стропи - чим більше тоннаж, тим ширше стропа.

Також доступні корозахисна стропи різної довжини і тоннажу. Як правильно вибрати відповідну для Вас? Насправді, все дуже просто. По-перше, розривна навантаження корозахисною стропи повинна бути більше на 50% від максимального тягового зусилля лебідки (наприклад, якщо Ваша лебідка має тягове зусилля 4 тонни, то корозахисна стропа потрібна на 6 тонн). По-друге, довжина. Для стандартного використання стропи за стовбур дерева, досить корозащіткі довжиною 2 метри, якщо Ви хочете отримати більше, то варто брати довжину 3-5 метрів. Велика довжина дозволить Лебедєв за оберемок чагарників або більш масивні дерева, або використовувати корозащітку як подовжувач троса.

Як і будь-яка інша продукція українського бренду ORPRO, корозахисна стропа виконана на професійному обладнанні, досвідченими фахівцями з високоякісних матеріалів. Такий стропи вистачить на довгий час використання, при цьому по дуже демократичній ціні.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

25 інших товарів в цій категорії: