5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Каркас безпеки Mitsubishi L200 2006 -... Збільшити для перегляду

Посилений каркас безпеки Mitsubishi L200 2006 -...

U043



Новий товар

322 000грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Компанія Safety Devices International Limited проектує і виготовляє каркаси безпеки і системи захисту від перевороту для клієнтів по всьому світу. Компанія Safety Devices базується у Великобританії і виробляє продукцію виняткової якості, як для автоспорту, так і для відпочинку або комерційного транспорту.

Обираючи продукцію Safety Devices, ви гарантовано отримуєте чудовий дизайн, виняткову якість і широкий асортимент. Каркаси безпеки відповідають найвищим стандартам безпеки як для спорту і експедицій, так і євро-стандартам нафто- і газодобувних компаній.

Ми допоможемо вам у виборі правильної системи захисту для вашого транспортного засобу, а також дамо поради по установці наших продуктів. Сорокарічний досвід в проектуванні каркасів і систем захисту від перевороту дозволив компанії Safety Devices International Limited стати провідним Європейським виробником в цій області.

Дана модифікація каркаса бесопасності від Safety Devices є додатково посиленої під євро стандарти нафто-і газовидобутку OGP.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

4 інших товарів в цій категорії: