5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Плоска експедиційна каністра 30 літрів (Червона) Збільшити для перегляду

Плоска експедиційна каністра 30 літрів (Червона)

RJC-8



Гарантована наявність!

Новий товар

5 000грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Вага4 кг
Розміри876х343х150 мм
Об ’єм8Gallon / 30.2л

Інформація

Нещодавно з'явилися нові міцні каністри. У народі їх називають експедиційні через те, що вони витримують високі навантаження у найсуворіших кліматичних умовах. Діапазон температури для цієї ємності, від мінус 50 до плюс 50 градусів.

Багато хто стверджує, що дана тара має найзручнішу форму на сьогоднішній день. Експедиційну каністру можна закріпити де зручно, в ній присутня безліч ручок і отворів для кріплення в різних місцях. Це може бути багажник, квадроцикл, мотоцикл, катер, позашляховик, причіп і т.д.

У каністру плоску можна заливати будь-які види рідин: вода, паливо, бензин, солярку, горілка, пиво та багато іншого. Принцип даної каністри в тому, щоб задовольнити потреби на відпочинку та в екстремальних умовах.

За рахунок плоскої форми каністра стане в нагоді щоб з неї зробити, наприклад: столик або невелику лавочку, адже ця каністра витримує до 400 кг. навантаження. Експедиційна каністра може використовуватися як сенд-трак (якщо під рукою немає сенд-траку), але лише у крайніх випадках. До каністрів йде безліч аксесуарів, які змінюють принцип каністри. З каністри можна зробити душ чи умивальник.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: