5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Передній гальмівний диск DBA T3 Slotted Toyota Sequoia Збільшити для перегляду

Передній гальмівний диск DBA T3 Slotted Toyota Sequoia

DBA42724S


DBA (Австралия)


Новий товар

11 640грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Вага11 кг
Серія4000 series T3 Slotted
Вісь установкиПередня
Сторона установкиЛіва/Права
ТипВентильований з насічками
Діаметр354 мм
Товщина32 мм
Мінімальна товщина29 мм
Центральне отвір112 мм
Кількість отворів5

Інформація

Австралійський бренд DBA (Disc Brakes Australia) відомий далеко за межами свого континенту. Ця компанія виробляє одні з кращих в світі гальмівних дисків для легкових авто, вантажівок і позашляховиків.

Про суворих умовах пустелі австралійського континенту чули багато. Подібне означає, що автомобільна продукція таких фірм як DBA здатна витримувати великі навантаження, високі температури при тривалому періоді експлуатації.

Серед інших особливостей гальмівних дисків даної фірми слід зазначити простоту установки, а також високоефективну систему охолодження. Остання, розроблена і запатентована самою компанією. Якщо подивитися на неї детальніше, можна помітити схожість форми з лапою кенгуру. Про саму установці окремо варто відзначити, що при заміні не потрібно ніяких модифікацій в гальмівній системі, все відмінно стає в штатні розміри. Більш того, в комплексі використовуються оригінальні гальмівні колодки або їх аналоги, що не вимагає покупки будь-яких спеціальних колодок.

Продукція DBA отримала безліч позитивних відгуків по всьому світу, на різних мовах, а також відповідні сертифікати якості ISO9001 і QS9000. Більш того, гальмівні диски DBA широко використовуються в автоспорті: Формула-3, ралі WRC і ралі Дакар.

Ви купуєте якість, безпеку та додаткову впевненість в своєму автомобілі в будь-якій ситуації.

Серія гальмівних дисків з насічками DBS T3 Spotted виконана зі спеціального сплаву XG150, здатного легко переносити різкі перепади температур. Ця особливість, надійно захищає водія від проблем биття і тріщин в розігрітому диску, при попаданні в калюжу. Кожен з симетричних дисків володіє 48 фрезерованими, трьох-симетричними насічками. Крім того, даний комплект оснащений системою вентиляції «Kangaroo Paw», яка істотно зменшує ймовірність перегріву гальм. На додачу до цього диски оснащені спеціальними колірними індикаторами, що дозволяють визначити температуру диска.

Насічки на дисках DBS T3 Slotted ефективно прибирають воду, бруд і наліт з гальмівних колодок, що забезпечує бездоганне гальмування незалежно від дорожньої обстановки. Професіонали і любителі дуже позитивно відгукуються про модель з насічками, нерідко вважаючи її однією з найефективніших.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

13 інших товарів в цій категорії: