5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект подовжених драбин (U-болтів) OME Ford Ranger 2011 -... Збільшити для перегляду

Мінімальний комплект підвіски Old Man Emu Sport Ford Ranger 2011 -...

2999, 90020 (2 шт), EL049R, 60023 (2 шт)


OME (Австралия)


Новий товар

85 600грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Даний комплект підвіски можна охарактеризувати як краще співвідношення ціна / якість. Ви отримуєте такі ж переваги, що і при повному наборі, проте ще й заощаджуєте суттєву суму, за рахунок відмови від заміни оригінальних U-болтів і драбин. Це ніяк не впливає на ходові характеристики автомобіля, однак зменшує життя поліуретанових втулок на 30-40%.

Компанія Old Man Emu, дочірнє підприємство ARB, відома у всьому світі своєю якістю елементів підвіски і комплектуючих до них. Кожен елемент протестований в реальних умовах австралійської пустелі при максимальних навантаженнях, що гарантує прекрасні ходові якості, керованість позашляховика, комфорт, а також тривалий термін служби самої підвіски.

Кожен з елементів виготовлений спеціально під зазначену марку автомобіля, що дає можливість не порушувати стоковий конструкцію позашляховика і, більш того, дозволяє максимально точно налаштувати джип за власними побажаннями власника. Важливо пам'ятати про те, що встановивши даний комплект підвіски OME, ваш позашляховик стане вище на 2 "(50мм).

Підвіска OME відмінно відчуває себе як в міських умовах, так і за межами. Після успішної установки комплекту, ви можете самостійно вибирати, де прокласти новий шлях.

У нашому магазині Ви можете купити оригінальний комплект підвіски OME для свого позашляховика за найнижчою ціною. До того ж, Ви отримуєте офіційну гарантію на 2 роки або ж 40 000 км пробігу.

Ознайомитися з вмістом комплекту ви можете нижче у внеску "Вміст":


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Вміст набору

30 інших товарів в цій категорії: