5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Новий Зменшена ціна!

-10%

Експедиційний ящик ORPRO Travel 66 літрів (Сірий) Збільшити для перегляду

Експедиційний ящик ORPRO Travel 66 літрів (Сірий)

ORP-AD2543


ORPRO (Украина)


Новий товар

8 910грн

9 900грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалABS пластик
Стандарт пило- та вологозахистуIP56
Вага9,5 кг
КолірСірий
Зовнішній розмір785х475х295 мм
Внутрішній розмір685х365х205 мм

Інформація

Вологозахищений експедиційний ящик ORPRO Travel 66 літрів – надійне рішення для перевезення такелажу, аксесуарів для кемпінгу, крихких речей або провіанту з напоями, у будь-яких дорожніх умовах. Міцний ящик має зовнішні габарити 785х475х295 мм, його корисний об'єм 66 літрів при вазі 9,5 кг. Корпус експедиційного ящика ORPRO Travel виготовлений з якісного високоміцного ABS-пластику. Матеріал стійкий до ультрафіолетового випромінювання та не має запаху, що дозволяє транспортувати продукти харчування. Внутрішній розмір моделі складає 685х365х205 мм.

Універсальний розмір ящика дозволяє використовувати його не тільки в класичному розумінні транспортування, але й встановити його на дах позашляховика або вантажну платформу пікапа. Все завдяки наявності в асортименті кріплення на дах, що дозволить надійно зафіксувати та, при необхідності, швидко зняти експедиційний ящик. За рахунок своєї плоскої форми, ящик не порушує аеродинаміку та зручний для завантаження/вивантаження речей. Це стане чудовим рішенням для збільшення багажного простору та зберігання речей під час подорожей та експедицій. Чудовий варіант для автомобілів в короткому кузові, таких як Suzuki Jimny.

Експедиційний ящик додатково посилено ребрами жорсткості, а кришка витримує навантаження до 100 кг. Цей факт дозволяє використовувати його як підставку, стіл або навіть як лавочку. Кришка ящика прикріплена сталевими петлями до корпусу і фіксується міцними засувками для транспортування. На кришці передбачені отвори під навісні замки для додаткового захисту. Кришка експедиційного ящика фіксується у відкритому положенні завдяки наявності газових упорів.

З внутрішньої сторони по всьому периметру кришки інтегровано гумовий ущільнювач, що забезпечує пило- та вологозахист усередині. Цей факт дозволяє транспортувати ящик на експедиційному багажнику, у відкритому кунгу пікапа, баггі або навіть у човні. З обох боків, передбачені зручні ручки для перенесення. Приємний бонус експедиційого ящику ORPRO Travel – наявність відкривашки для пива на корпусі.

Вологозахищений ящик стане практичним рішенням для поїздок на рибалку, полювання, пікнік або тривалу подорож. Завдяки цьому аксесуару можна зручно та ергономічно організувати простір позашляховика, кемпера чи автомобіля спеціального призначення. З внутрішньої сторони кришки передбачена можливість закріпити molle панель (купляється окремо) та розмістити на ній підсумки, аптечки, а також гумові кріплення для сокири, ліхтаря та інших аксесуарів. Головний плюс - ви самостійно вибираєте що, де і куди кріпити.

Порядок у речах та устаткуванні подарує ще більше позитивних емоцій під час відпочинку, подорожей чи роботи. На додачу до своєї високої якості та продуманої ергономіки, вологозахищений експедиційний ящик має утилітарний дизайн із привабливим зовнішнім виглядом.

Відмінні риси ящиків ORPRO Travel:
- Вологозахищеність
- Мобільність
- Ергономічність
- Кришка на газових упорах
- Система посилених петель
- Можливість встановлення MOLLE панелі з внутрішньої сторони кришки
- Відкривачка для пива
- Велика лінійка аксесуарів

Завдяки великій кількості аксесуарів ви можете організувати робочий простір виключно під ваші задачі: для роботи та подорожей. В асортименті магазину представлені molle-панелі, сумки-вставки, панелі-органайзери та універсальні кріплення.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

27 інших товарів в цій категорії: