5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка ProLight EVO 8 "(30Вт) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка ProLight EVO 8 "(30Вт)


ProLight (Украина)


Новий товар

2 040грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність30 Вт
Світловий потік2520 lm
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів3 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-32V
Стандарт пило- та вологозахистуIP68
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний
Розміри215х75х80 мм

Інформація

Світлодіодна балка ближнього світла серії ProLight Evo - революційна розробка в сфері додаткового освітлення. Балки даного модельного ряду можна використовувати в якості ближнього світла і додаткових протитуманних фар. Це перші світлодіодні балки, які мають чітко виражену светотеневую кордон. А значить, що при русі, ви не будете зліпити зустрічний транспорт розсіяним світлом, який встановлений на всіх лід балках, що продаються в даний момент в Україні, і можете використовувати будь-яку світлодіодну балку серії ProLight Evo на дорогах загального користування, на відміну від дешевих аналогів, позиціонуються як ближнє світло.

Світлодіодна балка ближнього світла серії Evo потужністю 30Вт має розмір 8 дюймів. Корпус відлитий під тиском з алюмінієвого сплаву, забарвленого порошковою фарбою чорного кольору. У передній частині встановлено високоміцне полікарбонатні скло. В основі балки лежать довговічні надяскравих 10-Ватні світлодіоди Cree ™, надійно захищені від вібрацій і попадання вологи.

Конструкція має продуману систему охолодження, також, для максимального якісного відведення тепла від світлодіодів використовується термопаста ZALMAN.

Всі елементи кріплення виготовлені з нержавіючої сталі, що дає додаткову довговічність і зносостійкість нашої продукції. Як і будь-яка світлодіодна балка ProLight, серія EVO має 2 типу кріплень: бічні або нижні (які регулюються по всій довжині). Правильна ергономіка і аеродинаміка корпусу балки забезпечить вам комфортну їзду і додаткове освітлення дорожнього покриття, що не засліплюючи при цьому зустрічний транспорт.

Світлодіодні балки ближнього світла ProLight Evo відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark, а також IP68. Вся продукція протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм.

Легка вага, міцний корпус, надяскравих 10-Ватні діоди Cree ™, наявність чітко вираженої світлотіньової межі, а також простота в установці і експлуатації, є відмінним альтернативним рішенням для додаткового освітлення, з урахуванням реалій багатьох українських доріг. На весь модельний ряд світлодіодних балок ближнього світла ProLight Evo поширюється гарантія 1 рік.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: