5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка ProLight ULTRA 21 "(120Вт) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка ProLight ULTRA 21 "(120Вт)


ProLight (Украина)


Новий товар

4 960грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність120 Вт
Світловий потік9600 lm
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів12 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-32V
Стандарт пило- та вологозахистуIP68
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний
Розміри520х64х92 мм

Інформація

Світлодіодна балка серії ProLight Ultra потужністю 120 Вт має розмір 21 дюйм і один ряд надяскравих світлодіодів CREE потужністю 10 Вт кожен.

Корпус відлитий під тиском з алюмінієвого сплаву і пофарбований порошковою фарбою чорного кольору. У передній частині встановлено високоміцне полікарбонатні скло, вільно витримує удари гілок і попадання каміння. В основі балки лежать довговічні надяскравих 10-Ватні світлодіоди Cree ™, надійно захищені від вібрацій і попадання вологи.

Серія світлодіодних балок ProLight Ultra світить далі і має виражену светотеневую кордон у вигляді прямокутного променя, однак через це простір біля балки і під машиною освітлено гірше, ніж у випадку з однорядною балкою серії ST. Світлодіодна балка Ultra стане ідеальним рішенням для людей, які хочуть висвітлити максимально далеку відстань, а також для тих, у кого додаткове освітлення встановлюється на даху (поглиблено) і за рахунок сформованого променя світла, світловий потік не поглинається дахом і висвітлює максимальну відстань.

Світлодіодна балка ProLight Ultra служить наочним прикладом, коли один ряд 10-ватним світлодіодів дає більш відчутну перевагу на дорозі і за її межами, на відміну від балок з діодами 3-5 Вт в кілька рядів.

Світлодіодні балки ProLight серії Ultra найкраще підходять для використання на легкових авто, позашляховиках та комерційної техніки (автобуси, вантажівки і т.д.). На кожному з цих видів транспорту додаткове лід освітлення буде максимально ефективно в темний час доби і збереже нерви і гроші, оскільки Ви побачите всі ями на шляху попереду і зможете вчасно вибрати правильну траєкторію руху по нашим "чудовим" дорогам.

Конструкція світлодіодним балки має охолоджуючий радіатор, що забезпечує більший термін служби балки. На додаток до цього використовується термопаста ZALMAN для максимального якісного відведення тепла від світлодіодів. Всі елементи кріплення виготовлені з нержавіючої сталі, що надає додаткову довговічність і зносостійкість нашої продукції. Як і будь-яка світлодіодна балка Prolight, серія Ultra має 2 типу кріплень: бічні або нижні (які регулюються по всій довжині). Наявність додаткових поліуретанових прокладок додатково захищає світлодіодну балку від вібрацій. Завдяки такій системі кріплення, світлодіодне балка ProLight серії Ultra без проблем може бути встановлена на будь-яку частину транспортного засобу або спецтехніки.

Наявність у транспортного засобу світлодіодним балки забезпечує більш комфортну і безпечну їзду в темний час доби на трасі, а також по незнайомій, пересіченій місцевості, висвітлюючи дистанції до 700 метрів (в залежності від потужності).

Кожна світлодіодна балка ProLight Ultra відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark, а також IP68. Продукція бренду протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм. Більш того, балки були протестовані в умовах «температурних шоків», сильних трясінь, піщаних вітрів і умовах підвищеної вологості.

Легка вага, міцний корпус, надяскравих 10-Ватні діоди Cree ™, а також простота в установці і експлуатації, є відмінним рішенням як додаткове джерело освітлення, з урахуванням реалій багатьох українських доріг. На весь модельний ряд світлодіодних балок ближнього світла ProLight поширюється гарантія 1 рік. Нижче представлений приклад світла світлодіодним балки зверхдалекого світла ProLight ULTRA 21 "(120Вт).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: