5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект світлодіодних фар ProLight (120Вт) Збільшити для перегляду

Комплект світлодіодних фар ProLight (120Вт)

020-060


ProLight (Украина)


Новий товар

5 520грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність120 Вт
Світловий потік9600 lm
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів6 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-32V
Стандарт пило- та вологозахистуIP68
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний

Інформація

Комплект світлодіодних фар дальнього світла діаметром 120 мм і потужністю 60 Вт кожна, стануть прекрасним рішенням на увазі свою компактність і вражаючою яскравості. В основі кожної фари знаходяться 6 надяскравих оригінальних світлодіодів CREE, потужністю по 10 Вт кожен.

Такі фари можуть стати відмінним рішенням для установки на силовий бампер, дугу, дах або і зовсім всередину бампера (як додаткове світло).

Комплект фар ProLight має захисні кришки, які вбережуть фари від подряпин, попадання каміння та мошкари на дорозі. За допомогою захисної кришки частина відбивачів змінює кут світіння і перетворюється в розсіяне світло, завдяки чому відмінно підсвічує простір перед автомобілем.

Кожна фара відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark і IP68. Продукція протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм. Світлодіодна фара поставляється виключно спрямованим (далеким) типом променя, комплектом нижніх кріплень і офіційною гарантією ProLight - 6 місяців. Ціна вказана за комплект. А нижче ви можете подивитися приклад світла комплекту світлодіодних фар ProLight (120Вт).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: