5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Ремкомплект ORPRO для шин Збільшити для перегляду

Ремкомплект ORPRO для шин

ORP-AD2200


ORPRO (Украина)


Новий товар

1 200грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Ремкомплект для безкамерних шин ORPRO - універсальний аксесуар в руках кожного автомобіліста. Стане в нагоді під час тривалих поїздок по бездоріжжю, далеко від цивілізації. Величезну допомогу цей ремкомплект може надати рейсовим автобусам, вантажоперевізникам, евакуаторів, квадроциклів, баггі, легковим авто і будь-яким іншим транспортним засобам з безкамерними шинами.
Окремо, акцентуємо увагу на важливість наявності такого набору у машин без запасок і докаток, на увазі їх відсутності або встановленого газового балона.

Весь вміст ремкомплекта поставляється в чорному кейсі з ABS-пластика: зручно для зберігання, транспортування та використання. Гумові джгути для лагодження не втрачають своїх властивостей протягом 5 років з моменту виробництва.

Набір для ремонту шин ORPRO включає в себе більше 60 позицій, основні з них:
- 40 самовулканізірующіхся джгутів для повної герметизації
- Інструмент для установки джгутів в прокол
- Мастило для полегшення монтажу
- Запасні золотники і кришки
Плоскогубці для видалення сторонніх елементів з шини (наприклад, цвяхів)
- Ніж для обрізки джгутів
- Якісний механічний манометр типу "олівець" з подвійною шкалою тиску

Наявність ремкомплекта дозволяє не знімати колесо, діставати запаску і куди важливіше, дає можливість впоратися з проколами декількох покришок одночасно. Досить купити один раз високоякісний набір для ремонту безкамерних шин і забути про проблеми пробитих коліс, заміни запаски в темряві, під дощем, навіть в найдальших куточках світу.

Окремо, неоціненну допомогу цей ремкомплект надасть тим автомобілістам, у кого немає докатки або запаски на увазі встановленого газового балона.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

7 інших товарів в цій категорії: