5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект світлодіодних фар Rigid D-серія PRO (Розсіяне світло) Збільшити для перегляду

Комплект світлодіодних фар Rigid D-серія PRO (Розсіяне світло)

202113


Rigid (США)


Новий товар

11 040грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

LED фари RIGID D-серії PRO просунута модифікація серії DUALLY для використання на цивільній техніці та професійному авто-мотоспорті!

Це діодна фара ближнього світла з «гібридною оптикою», в якій використані світлодіоди останнього покоління Osram Oslan Square. Головною відмінністю Osram Square є збереження високого рівня світловіддачі при підвищенні температури кристала.

Застосування нових світлодіодів та нової схеми керування підвищило світловіддачу LED фари на 110% порівняно з попередньою серією.

Світлодіодні фари моделей RIGID D-серії PRO мають компактний міцний алюмінієвий корпус з новим логотипом RIGID на лицьовій стороні, покритий напиленням з поліестеру, лінзи з полікарбонату, що не б'ються, і мала вага.

Світлодіодні фари RIGID стійкі до механічних впливів та мають клас захисту IP68. Всі LED фари оснащені запатентованим клапаном GORE, що запобігає запотіванню фар від перепадів температур.

Розроблено новий дизайн корпусу, більшу частину якого складає радіатор охолодження. Це дозволяє ефективніше відводити тепло від світлодіодів, що збільшує надійність фари.

Світлодіодні фари RIGID D-серії мають модифікацію Flush-mount - врізна установка, яка ідеально підійде для встановлення в задній бампер кросовера або пікапа.

Оптика RIGID поставляється в упаковці з новим дизайном і набором, для встановлення який включає: кріплення, електропроводку з реле і запобіжником, вологозахищений тумблер, болти.

Моделі світлодіодних фар RIGID D-серії з універсальними кріпленнями у поєднанні з чудовою запатентованою оптикою, мінімальним енергоспоживанням та скромними розмірами 8 см x 8 см, є відмінним рішенням у високоефективному освітленні та дозволяють використовувати ці LED фари у різних сферах: фари для квадроциклів, фари мотоциклів, фари для снігохода, фари для човнів та яхт, як протитуманні фари на автомобілі та як додаткове світло на позашляховики.

Світлодіодні фари ближнього світла використовують як додаткове ближнє світло на коротких дистанціях в умовах важкого бездоріжжя та складних кліматичних умов у темний час доби.


- Підвищена світловіддача
- Виробництво США
- Клас захисту IP68
- Система вирівнювання тиску GORE
- Лінзи з полікарбонату, що не б'ються.
- Алюмінієвий корпус
- Міцне покриття UV 3800 напиленням поліестеру
- Посилене кріплення
- Ексклюзивний дизайн із новим логотипом RIGID
- Інтегрована система теплового керування
- Захист від зворотної полярності
- Запатентована оптика
- Робоча температура: -40…+63 °C
- Електропроводка типу Plug&Play
- Вхідна напруга 9-36 В
- Гарантія 5 років


К сожалению, отзывов пока нет ☹