5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Примусове блокування заднього диференціалу HF Suzuki Grand Vitara 1993-2000 Збільшити для перегляду

Примусове блокування заднього диференціалу HF RD209 Suzuki Grand Vitara 1993-2000

RD209


HF (Китай)


Новий товар

Фотографія товару представлена для загального ознайомлення та може відрізнятись від фактичного комплекту.

Детальніше

29 570грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Діаметр півосі27,4 мм (1,08")"
Кількість шліців на півосі26
ВісьЗадня
Передавальне число ГПБудь-яке
Тип блокуванняПримусова

Інформація

HF - робить блокування диференціала типу "air locker", які використовують стиснене повітря для блокування та розблокування диференціала. Блокування диференціалу "air locker" розроблено для підвищення зчеплення та покращення продуктивності в умовах складних дорожніх ситуацій, таких як бруд, пісок та каміння.

Блокування диференціалу "air locker" працюють за допомогою пневматичної системи для увімкнення або відключення механізму блокування всередині диференціала. Коли диференціал увімкнений, обидва колеса на осі обертаються з однаковою швидкістю, забезпечуючи максимальне зчеплення та потужність колес. Коли диференціал вимкнено, колеса можуть обертатися незалежно один від одного, забезпечуючи кращу керованість на дорозі.

Блокування диференціалу від HF розроблені для довговічності та надійності та виготовляються з використанням високоякісних матеріалів та передових технологій виробництва. Блокування диференціалу "air locker" компанії доступні для широкого спектру транспортних засобів, включаючи позашляхові автомобілі, вантажівки та позашляховики.

Блокування диференціалу HF відомі своєю продуктивністю та надійністю, і вони використовуються позашляховими ентузіастами та комерційними водіями по всьому світу.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

11 інших товарів в цій категорії: