5.0
( На 5 )

Категорії

Набір для ремонту шин ARB: як користуватись?

Опубликовано : 2022-04-01 15:00:00
Категории : Статьи

Інструкція актуальна для будь-якого комплекту для ремонту безкамерних шин, які представлені в нашому асортименті. Далі прямий текст від автора статті:

Вже як два місяці мені доводиться підкачувати переднє праве колесо, воно спускає приблизно 0,3 Атм на тиждень. Візуально не якогось шурупа не виявив при огляді, а на шиномонтаж все не як не виходить заїхати. А ось сьогодні випадково виявив маленький шуруп і вирішив відразу усунути винуватця моєї маленької проблеми.

Раніше я користувався китайським набором для ремонту шин за 15$, особливих претензій до нього немає, тільки насадки з ручки постійно випадали. А перед весняною експедицією подарував собі набір для ремонту шин ARB, благо в експедиції він мені не знадобився, а ось вдома я ним користуюся вже вдруге.

Усередині в наборі все необхідне для ремонту безкамерних шин, я додав лише два звичайні соски — все акуратно покладено в кейс, в якому нічого не стукає і лежить на своїх місцях.

І так приступимо до ремонту колеса:

1. Викручуємо саморіз.

2. Змащуємо "свердло" і збільшуємо отвір у шині. Я зазвичай роблю близько 20 оборотів поки що засовую і стільки ж коли висовую (так-так, я зараз про свердло).

3. Після цього розрізаємо шнур навпіл і простягаємо на другий інструмент для набору. Можна й не розрізати, але вистачає половинки для повноцінного ремонту — економія нікому не завадить. Хоча шнурів, у комплекті, реально багато!

4. Запихаємо шнур, за допомогою інструмента, в отвір у шині.

5. Висуваємо інструмент таким чином, щоб шнур залишився в колеса та обрізаємо залишки шнура на протекторі.

6. Качаємо колесо і їдемо далі.

Для накачування колеса можна використовувати будь-який автомобільний компресор із нашого асортименту. Наприклад, це може бути простим Berkut R15 чи Viair 77P, або більш потужні варіанти, такі як: компрессор ARB чи сверхмощный компрессор Voin і T-max, чи Berkut R24

Поделиться этим контентом