5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільний холодильник Osion (60 літрів) Збільшити для перегляду

Автомобільний холодильник-морозильник Osion (60 літрів)

BCD-60


Osion (Китай)


Новий товар

28 720грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Автомобільний холодильник Osion має ефективний компресор Domus з невеликим рівнем енергоспоживання (55Вт), якісний ущільнювач на кришці, який гарантує термоізоляцію і знижує навантаження на компресор. Унікальна конструкція випарника автомобільного холодильника забезпечує постійний струм холодоагенту для досягнення оптимального охолодження.

Автомобільний холодильник Osion дуже простий у використанні, це забезпечується його цифровим управлінням. Заданий Вами температурний режим буде підтримуватися постійно так в автомобільний холодильник має батарею і всі введені Вами дані зберігаються навіть після відключення електроживлення.

Автомобільний холодильник має три режими захисту - Ви вибираєте один з встановлених діапазонів вольтажа і при досягненні мінімального електроживлення в мережі, холодильник відключається автоматично, при цьому зберігаючи у акумуляторної батареї, необхідний для пуску двигуна струм. 2-х хвилинна затримка при запуску автомобільного холодильника дозволяє уникнути стрибка напруги в мережі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

16 інших товарів в цій категорії: