5.0
( На 5 )

Категорії

такелажні рукавички Збільшити для перегляду

Такелажні рукавички ORPRO

ORP-TK0005



Новий товар

300грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Дана модель рукавичок виконана з високоміцних, гідрофобних, синтетичних матеріалів, що робить її міцною і зручною одночасно. Окремі вставки з неопрена, розташовані на долоні і двох кінчиках пальців, не тільки служать додатковим захистом від зносу, а й забезпечує додатковий захист рук від мозолів, дрібних порізів і скалок.

Під час роботи рукавички ORPRO не бовтаються на руці, а щільно прилягає до кожного пальця, тим самим забезпечуючи більшу спритність і чіпкість рук. Цей момент дуже важливий при роботі з такелажем, тросами лебідок і інструментом. Застібки-липучки з еластичними манжетами 25х25 мм, збережуть зап'ястя від вивихів і розтягувань. А спеціальна мікрофібра дасть можливість шкірі вільно дихати, що є ще одним очевидним перевагою на користь вибору рукавичок ORPRO.

Крім своєї практичної складової, рукавички мають дуже яскравий і стильний дизайн. Вони пошиті в червоно-чорному кольорі із застосуванням подвійного рядки ниткою сірого кольору. Фінальним штрихом є логотип ORPRO вшитий в манжету, що підтверджує високу якість і стильний дизайн продукції!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

14 інших товарів в цій категорії: