5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Фаркопная вставка з замком та шаклом 3/4" Збільшити для перегляду

Фаркопная вставка з замком та шаклом 3/4"

MR-TK413



Гарантована наявність!

Новий товар

1 680грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Фаркопна вставка із замком і шаклом для позашляховика є спеціальною модифікацією фаркопної системи, яка забезпечує додаткові можливості для буксирування та рятувальних операцій в умовах бездоріжжя. Фаркопна вставка має комплект шакл, який дозволить Вам зачепити трос, стропу або інші засоби буксирування. Так само фаркопна вставка має вбудований замок, щоб Ви могли безпечно залишати її в автомобілі.

Головна перевага фаркопної вставки з шакле для позашляховиків полягає в її здатності до вирішення складних ситуацій, з якими можна зіткнутися на бездоріжжі. У разі застрягання вашого позашляховика в бруді, піску або снігу, фаркоп з шаклом може бути використаний для його буксирування або підйому за допомогою іншого транспортного засобу або лебідки.

Фаркопна вставка має посилену конструкцію, щоб упоратися з високими навантаженнями та агресивними умовами бездоріжжя. Вона може бути корисна для власників позашляховиків не тільки у повсякденному використанні, а й в екстремальних ситуаціях, коли потрібне швидке та ефективне вирішення проблеми.

40503.jpg?time=1712044420969


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: