5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Задній газомасляний амортизатор IronMan Toyota Land Cruiser 80/105 Збільшити для перегляду

Задній газомасляний амортизатор IronMan Toyota Land Cruiser 80/105

12682GR


IronMan (Австралия)


Новий товар

6 240грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипЗадній амортизатор
Довжина в расжатом стані618 мм
Довжина в стислому стані373 мм
Нижній ремкомплект амортизатора635RK
Верхній ремкомплект амортизатора656RK
Тип верхнього кріпленняШток
Тип нижнього кріпленняВухо

Інформація

Призначення амортизатора – демпфувати (пом'якшити) коливання, що виникають під час руху транспортного засобу. Враховуючи особливості експлуатації позашляховиків, для їх оснащення потрібне встановлення посилених деталей, які відрізняються стійкістю до зовнішнього навантаження та підвищеним запасом міцності.

Газо-масляні амортизатори – це стандартне виконання деталі, використання якої підвищує стійкість автомобіля під час руху. Враховуючи конструкційні особливості, газо-масляний амортизатор компанії IronMan підходить для позашляховиків, більшу частину часу які експлуатуються в місті або в умовах легкого та середнього бездоріжжя.

Встановити вибрані амортизатори можна у будь-якому автосервісі. Тут не потрібно вносити зміни до конструкції позашляховика, що скорочує витрати часу та виключає необхідність оформлення дозвільних документів.

На сторінках нашого інтернет-магазину можна підібрати посилені амортизатори австралійського бренду IronMan, залежно від моделі позашляховика. На всі представлені позиції в категорії поширюється гарантія на 60 000 км пробігу (альтернатива: 2 роки експлуатації).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: