5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Еластична буксирувальна стропа ORPRO 9000 кг / 5 метрів (петля/петля) Збільшити для перегляду

Еластична буксирувальна стропа ORPRO 9000 кг / 5 метрів (петля/петля)

ORP-TK0175


ORPRO (Украина)


Новий товар

1 700грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипЕластична буксирувальна стропа
ВиконанняПетля / петля
Мінімальне розривне навантаження9000 кг
Довжина5 м
Ширина70 мм
Захист петельСинтетична тканина підвищеної міцності
МатеріалПоліамід
Подовження при навантаженні35%

Інформація

Еластична буксировочная стропа ORPRO 9000 кг - дуже важливий аксесуар кожного автомобіліста, не тільки джипера. Стропа виготовлена на спеціальному обладнанні з унікальною поліамідної стрічки, здатної розтягуватися при максимальних навантаженнях до 35% від первісної довжини. Це забезпечує максимально м'яку буксирування автомобіля при повній відсутності ударів при натягу троса. Це дуже важливий фактор, особливо для легкових автомобілів і машин без рамної конструкції кузова. Еластична буксировочная стропа ORPRO 9000 кг має довжину 5 метрів, а ширина стрічки дорівнює 70 мм. Такі параметри дозволяють без праці буксирувати важкі позашляховики і не великі вантажівки.

Додатково, можна придбати світловідбиваючі індикатори, які позначать стропу іншим учасникам дорожнього руху, особливо в темний час доби.

У даній моделі кріплення представлено типом петля-петля. Дану стропу можна повноцінно використовувати не тільки як буксировочную, але і як динамічну. Для надійного кріплення до автомобіля рекомендуємо використовувати шакли .

Буксировочная стропа ORPRO - це висока якість, еластичність, а також доступна вартість, яка зробить будь-яку поїздку безпечніше.

Важливими аксесуарами до стропі є: стяжка , такелажная сумка , рукавички , шакли і тросогасітель . З даними комплектом Вам гарантовано правильне, просте, зручне і, що найголовніше, безпечне використання стропи ORPRO.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

15 інших товарів в цій категорії: