5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільна лебідка KangarooWinch 18000 Extreme 24В Збільшити для перегляду

Автомобільна лебідка KangarooWinch 18000 Extreme 24В

K18000XT-24V


KangarooWinch (Польша/Китай)


Новий товар

31 600грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля8163 кг
Мотор24 вольта, 6,8 к.с.
Трос26 м, 11,5 мм
ТросоукладчікРолики
Редуктор3-х ступінчастий, планетарний
Передавальне число345:1
Пульт управлінняПровідний (довжина 3 метра) і радіопульт
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, провідний пульт управління, радіопульт, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага60 кг
Габаритні розміри608x216x239 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

KangarooWinch 18000 Extreme велика лебідка призначена для встановлення на вантажівки або евакуатори, потужність більше восьми тонн дозволить цій лебідці виконати будь-яку, навіть найважчу роботу. Неважливо, чи витягуєте себе з бруду або іншу машину з канави.

Міцна сталева конструкція трьохступінчастого планетарного редуктора та потужного двигуна, з'єднаного двома стяжними шпильками з притискним пристроєм канатного ролика, призначена для найважчих робіт у найважчих умовах. Надійне автоматичне гальмо в барабані підтримує 100% навантаження і дозволяє безпечно втягувати та опускати вантаж, а сполучні кабелі знаходяться у спеціальній додатковій кришці. У комплект також входить запобіжник захисту двигуна.

Крім того, KangarooWinch оснастив свою лебідку сталевим тросом з коуша, як правило з надійним гаком з замком на кінці. Трос намотується через надійну роликовую напрямну. За підтримку вантажу відповідає безвідмовний фрикційне гальмо, а міцна 3-ступінчаста планетарна передача, повністю виготовлена зі зміцненої сталі, забезпечує багаторічну безперебійну роботу.


Швидкість намотування троса, без навантаження, дорівнює 7.5 метрів в хвилину.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: